Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas ja ekologinen ratkaisu kodin lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon.

Ilma-vesilämpöpumppu Järvenpää, Kerava ja Tuusula

Tehokasta lämmitystä luonnon voimalla

Ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas ja ekologinen ratkaisu kodin lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Myymme, asennamme ja huollamme ilma-vesilämpöpumput Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa ja tarvittaessa kauempanakin.

Ilma-vesilämpöpumppu avaimet käteen -asennuksella

Saat meiltä paitsi huipputuotteet, myös asiantuntevan ja huolellisen ilma-vesilämpöpumpun asennuksen. Meillä on asennuksista jo usean vuoden kokemus, ja kaikki tekijämme ovat työhön pätevöityneitä tekijöitä.

Palveluumme sisältyy:

 • Ilmainen arviokäynti sopivan laitteen valintaan ja mitoitukseen
 • Kattava kirjallinen tarjous
 • Luotettava ja vaivaton asennus
 • Selkeä, suomenkielinen käyttöopastus

Voit kääntyä puoleemme myös asennuksen jälkeen. Saat meiltä huoltopalvelut ja varaosat tarvittaessa pumpun koko elinkaaren ajalle.

Asiakkaamme kertovat

Olemme ostaneet Kajolta kaksi ilmalämpöpumppua ja korvanneet öljylämmityksen ilma/vesilämpöpumpulla. Kaikki asennukset tehty sovitun aikataulun mukaan erittäin ammattitaitoisesti. Palvelu ollut myös erinomaista. Suosittelen.

Petri Karlsson

Tukea ilma-vesilämpöpumpun hankintaan

Ilma-vesilämpöpumpun hankintaan on saatavilla valtion tukia ja avustuksia, jotka pienentävät lopullista hintaa selvästi.

 • ELY-keskuksen avustus 4000 € öljy- tai kaasulämmityksestä luopujille

  Pientalojen omistajille on tarjolla 4000 euron avustus, kun öljy- tai kaasulämmityksestä siirrytään ei-fossiiliseen lämmitysmuotoon, kuten ilma-vesilämpöpumppuun. Vanha öljy- tai kaasulämmitys on poistettava remontin yhteydessä kokonaan. Avustusta on haettavissa niin kauan, kuin siihen osoitetut määrärahat riittävät. Kannattaa tarkastaa ajankohtainen tilanne ELY-keskuksen sivuilta ja hakea nopeasti!

 • Kotitalousvähennys

  Ilma-vesilämpöpumpun asennustyön osuudesta on mahdollista hakea kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennyksen osuus on 40 % asennustyöstä (omavastuu 100 €).

  Huomaathan, että voit hyödyntää hankintaan vain yhtä tukimuotoa. Sopiva tuki riippuu tapauksesta. Autamme mielellämme arvioimaan, mikä vaihtoehto olisi sinulle kannattavin.

Varaa ilmainen arviokäynti

Arviokäynnillä löydämme sinulle sopivan ilma-vesilämpöpumpun. Käynnin jälkeen toimitamme tarjouksen pumpusta asennettuna.

  Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen tietosuojaseloste sekä palvelun käyttöehdot ovat voimassa.